De Regenboogdag
This page created with Cool Page.  Click to get your own FREE copy of Cool Page!
Inner Dreams

Al op jonge leeftijd werd me duidelijk dat niet alle mensen hetzelfde denken of hetzelfde doen. Ik merkte dat niet alle mensen hetzelfde zijn. Altijd heb ik het interessant gevonden waarom mensen doen zoals ze doen of denken zoals ze denken.
Tijdens mijn opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming maakte ik kennis met NLP. Deze kennismaking is gevolgd door diverse opleidingen en naast Agoog ben ik Coach en Internationaal gecertificeerd NLP Trainer. Een effectievere communicatie naar jezelf en je omgeving leidt tot bewustwording, groei en verantwoording van je eigen leven. Dit is ook te vertalen naar bedrijven en organisaties.
Vanuit een keuzemogelijkheid in jezelf kun je op zoek gaan naar je eigen krachten, vanuit je hart en deze (opnieuw) ervaren. Hierdoor wordt kwaliteit van leven weer mogelijk. Plezier maakt leren gemakkelijker en daarom vind ik humor erg belangrijk in mijn werk.
Ik  werk vanuit mijn passie en wil anderen hiermee inspireren. Ik wil voor mensen de mogelijkheid creŽren dat zij hun eigen passie weer kunnen voelen en ervaren. Vanuit deze visie is spiritualiteit goed te combineren in het bedrijfsleven. Het is inmiddels bewezen dat mensen beter en gemakkelijker functioneren en scoren wanneer ze lekker in hun vel zitten en kunnen en mogen werken vanuit hun hart. Het zal u niet verbazen dat juist dan de bedrijfsresultaten verbeteren.
Vanuit mijn zelfstandig ondernemerschap bij InnerDreams kan ik mensen, organisaties en bedrijven hierin ondersteunen en hen vanuit hun passie begeleiding in hun ontwikkelingen. Het leidt tot inzichten, bewustwording, persoonlijke groei, het veranderen van belemmerende gedachten of het aanleren van nieuwe vaardigheden. Kortom, mensen en organisaties kunnen worden wie ze echt bedoeld zijn om te zijn.
Hartcoherentie speelt hierin ook een mooie rol. Kenmerkend is hoe eenvoudig en doeltreffend het werkt en hiermee laat ik iedereen graag kennismaken op de Regenboogdag te Zeeland of op een ander tijdstip op afspraak in de praktijk.

Ik werk vanuit een nieuwsgierige en flexibele houding in een vanzelfsprekende verbinding met de ander en respect voor de belevingswereld van de ander.

Met een hartelijke groet zie ik u graag tegemoet.

Lťonne Meijs,
Internationaal gecertificeerd NLP Trainer, Coach & Agoog

InnerDreams
Communicatie, Training, Coaching & Counseling
Pastoor van Haarenstraat 44 te Mariaheide (gemeente Veghel)
06-48072005

info@innerdreams.nl
www.innerdreams.nl
http://nl.linkedin.com/pub/leonne-meijs/11/541/757
Kamer van Koophandel te Eindhoven 17179095
Beroepsvereniging ViV lidnummer: 1907217
AGB code Zorgverlener: 90-19085

7179095

BTW -nr. 150798660.B02