De Regenboogdag
Divine Vitality

Missie:


Het begeleiden van mensen om bewuster in contact te komen met het
Hart, gevoel, lichaam, denkvermogen, intuÔtie en bewustzijn.

Visie:

Als je bewust contact maakt met het hart en deze volgt door simpelweg
onvoorwaardelijk van jezelf en de ander te houden, en te doen wat je werkelijk wilt, je liefde uitbreidt, stap voor stap, dan zal je precies datgene krijgen wat  nodig is om je doel te bereiken. Door de ervaringen positief en negatief wordt je wijs en ontwikkel je licht, kracht, liefde & compassie."Ik Ben"
Melchizedek
Namastť!

Vanaf mijn 3e jaar draag ik een droom/visioen bij me, die zich nu aan het realiseren is. Ik zag een mooi fort waarin mensen waren samengekomen. Het fort diende voor bescherming tegen een verandering van de omgeving tijdens een chaotische periode. Nadat deze periode voorbij was gingen de mensen weer naar buiten om alles op te ruimen om een leefbare omgeving te creŽren. Nadien was er vrede en harmonie rondom het fort en konden mensen weer in vrede leven.
Ik heb vanaf mijn geboorte enkele helderziende dromen over de toekomst gehad.
Die mij veel verteld hebben symbolisch hoe en wat mijn pad zou zijn.
Ik kon daar toen nog niet zo veel mee.
Ik ging vroeger met mijn oma, de moeder van mijn vader, naar de kerk en dacht, is dit het huis van God, het is er koud, mijn oma bidt elke dag en heeft last van stemmen en de dokters verklaarde haar als geestelijk ziek. Ik dacht God, waar ben je en waar ga ik heen als ik dood ben wie ben ik eigenlijk? Ik maakte dromen mee waarin ik kon vliegen en stelde me de vragen hoe zit het eigenlijk hier in deze wereld. Wie is God? Ik was nog jong. Heel mijn leven stond in het teken van het vinden van de ware ook wel de waarheid.

Toen ik 17 jaar oud was heb ik een man ontmoet die me bewust maakte van het feit dat we creŽren vanuit onze gedachten en dat deze mijn realiteit en beleving bepaalde. Hij wees me op het feit waar mijn gedrag vandaan kwam via mijn ouders en dat zij daar geen schuld aan hadden omdat zij niet beter wisten, waardoor ik ze kon vergeven en meer van mezelf kon gaan houden. Hij legde me de wet uit van Karma (oorzaak en gevolg) Ik ben de oorzaak en mij creatie is het gevolg. Ik accepteerde en voelde meer liefde voor mezelf en zei; "Ik ben wie Ik Ben" Voor mij is dit de energie van de Vader, de schepper, de gedachten, de wil, de gever de liefde en acceptatie.

Alles ging goed, totdat ik in 2000 op 10 oktober een frontale botsing kreeg tegen een vrachtwagen. Ik ben toen 3 dagen van de wereld geweest. Ik kwam bij en ik zag mijn moeder aan het bed uiteinde staan en ik vroeg haar wat er met me gebeurd was en ze vertelde me het verhaal. Ik ben toen geactiveerd voor verschillende ervaringen om het transformatie proces van de 3e (Dualistische) via de 4e (CreŽrende/vergevende) naar de 5e (Goddelijke) dimensie te begrijpen.

Ik Ben in maart 2001 begonnen met mijn eigen bedrijf in Deurne, Williams Vitaliteitscentrum en Cafť, Cheers. Ik ontmoette in die tijd een vrouw die yogalessen gaf in Eindhoven en ze wilde bij mij les gaan geven in Deurne. We kregen een relatie wat echte ware liefde was en is. Na 1 jaar en 8 maanden heb ik het bedrijf verkocht en ben ik naar Eindhoven verhuisd om samen met haar verder te gaan in de yoga. Ik kwam toen in Eindhoven en hoorde van het jaar 2012 en de veranderingen in bewustzijn die daar aan gepaard gingen. Ik realiseerde me dat mijn droom die ik heb gehad als kind, meer waarheid met zich mee droeg dan ik gedacht had. Ondertussen was ik begonnen met het opbouwen van mijn nieuwe centrum op de Hoogstraat in Eindhoven genaamd Divine Vitality Centre. De relatie met haar was intens en heel leerzaam en ik realiseerde dat liefde zelfbevestiging was en hier duidelijk naar voren kwam en ik leerde dat de bevestiging die we van een ander willen of verlangen niet op kunnen eisen en dat echte liefde elkaar loslaten is en vertrouwen hebben dat er na de leegte, het All een Zijn, weer iets nieuws komt. Ik heb tijdens de relatie met deze vrouw mijn Goddelijk bewustzijn hervonden, en ervaren dat alles ťťn is. Ik vergaf mezelf van elke negatieve uiting naar een ander toe. Ik realiseerde me dat ik ook de ander ben en ik zei; "Ik Ben Die Ik Ben" Voor mij is dit de energie van de Moeder, het gevoel, de vernietiger (van illusies), de ontvanger, genade/mededogen.

Hierdoor ging ik bewuster mijn negatieve karma (oorzaak en gevolg, actie reactie) wat diende voor de ervaringen in mijn mooie leven vol positieve en negatieve ervaringen voor bewustwording om mezelf weer te herinneren wie ik werkelijk ben. Ik heb een ervaring gehad dat er wit licht naar me toe kwam en een vrouwelijke stem zei tegen me " Je Hoeft Niets " Het witte licht wat ik zag is voor mij de zuivere liefde van de Godin en ik had mijn ware liefde gevonden. Ik ontdekte dat de liefde waarnaar ik op zoek was al die tijd in mezelf zat te wachten die onvoorwaardelijk van mezelf en alles houdt, zoals een vader en moeder haar kind omarmt. Ik realiseerde me wie ik werkelijk ben en zei; "Ik Ben, jij bent en wij zijn"

Deze omarming wil ik ook even met een andere ervaring toelichten. Ik heb in mijn centrum ook de levensopdracht op een andere manier vervult. Ik wilde voor mijn meditatielessen de heilige geometrie bouwen voor het vergemakkelijken van de meditaties. Zo is het tot stand gekomen dat ik de Kubus van Metatron volledig heb gebouwd waar men in kan gaan zitten. Deze heb ik gebouwd voor mezelf en ook voor anderen om deze te zien, te ervaren, te activeren en te installeren. Dit is ook wel je lichtlichaam, het lichaam van jouw eigen ziel en heilige geest. Het is het witte gouden licht van zuivere liefde van God. Het lichtlichaam is ook wel een baarmoeder wat ook wel fort genoemd wordt. Het lichtlichaam omarmt je, voedt je, en beschermt je tijdens je transformatie van 3e, via 4e naar 5e dimensie.
Zie de website: www.divinevitality.nl

Door de ervaringen en het weten is, het bewuste kennis in gevoel en gedachten geworden.
Ik begeleid nu mensen in deze ervaringen om de waarheid te leren kennen die ik heb verworven. Van onwetendheid (duisternis) via de weg van ware liefde en mededogen naar bewustwording (verlichting) van mens naar datgene wie we in werkelijkheid zijn een Goddelijk mens.

Let the Peace be with you in love and light.

"We Zijn die We Zijn"

"Ik Ben"
Melchizedek
Tel: 06-17911914

E-mail: divinevitality@hotmail.com

De Tempel


Oorsprong van de tempel

De Tempel heeft het vermogen om direct te werken aan het onbewuste. De oorsprong is mysterieus terwijl de verbijsterende familie van de symbolen is terug te vinden is 3500 jaar geleden op plaatsen zoals Peru, Arizona, IJsland, Kreta, India, Egypte en Sumatra. De techniek van de Tempel is mogelijk de oudste wetenschap van de mensheid. Door de stevige componenten van de heilige geometrie creŽert men een diep niveau van resonantie tussen het bewustzijn van de mens en de aarde. Hiermee kan je je met de aarde verbinden en contact maken met de intelligentie van moeder aarde.

Veel van onze oude beschavingen begonnen met belangrijke geometrische projecten. Van de piramides en de Giza complexen, tot Stone Henge en New Grange, helemaal tot de mensen van Adena van centraal Ohio. Mooie culturen groeien door middel van geometrische projecten. Deze drie beschavingen creŽerden ongeveer 2800 tot 2000 voor Christus het
Gouden tijdperk van de Aarde Tempels.  Onderstaande tempel is geactiveerd in een ruimte op boerderij De Heihorst. Wij hopen jullie te zien en te ontmoeten op de Regenboogdag.
Let the peace be with you in love and light.

Remember you are Divine

Namastť,
"Ik ben die Ik ben"
Melchizedek

Tel: 06-17911914
www.divinevitality.nlThis page created with Cool Page.  Click to get your own FREE copy of Cool Page!